Saturday, April 2, 2011

Olo

Nyt ei ole kahteen päivään ollut enää kuumetta, edes iltaisin. Jee! Ei ihan normaali fiilis vielä, mutta veikkaan sen johtuvan enemmänkin liikunnan/tekemisen puutteesta, kuin vielä sairaana olemisesta. Hope so :D

Vieläkään ei ole tullut tietoa kahden menneen viikon tuntien korvausajoista, mutta tulee kun tulee. Aion huomenna (no siis tänään lauantaina, mut nyt on yö, nih) mennä meidän tanssikeskuksen toisen opettajan tunnille. Se on alkeistason, mutta ehkä sen sitten jaksaakin :) Ainakin tankosarjat, jos ei muuta. Ennen tätä uutta kokemusta on aamupäivällä Cherubinin Requiemin eka orkesteriharjoitus. Tossa illalla viimeksi treenasin piccololla ja Viuhti villiintyi! Pitäisi saada se reaktio melkein videolle, sen verran hulvatonta meininkiä :D

Lupsakka (lue: tiivistahtinen) lauantai päättyy teatteriin. Ilmari Jauhiaasen teräksinen takavyö ja kaupunginteatteri, jonka nykyisissä tiloissa en oo aiemmin käynytkään. Vanhoissa vaan, jotka on jo purettu. Nyyh - meillä oli lapsena/teininä kaikki kevätnäytökset siellä.

Piti värjätä juurikasvu pois illalla, mutta enpäs kertakaikkiaan viitsinyt. On nukuttanut puolipäivästä saakka, joten ehkä toi pieni farmarointi (farmville fb:ssa) ja nyt tänne naputtelu ajoi ilta-aktiviteettiasiaa ihan hyvin. Seuraavaksi: Unta kaaliin.

p.s. Torstaina saatiin kuulla, että keskimmäisen veljen kummien kisu oli viety piikille. Elmo oli jo vanha, 15-vuotias vähintään (todennäköisesti enemmänkin). Iso kuin mikä, kissojen kuningas ja Rötkäle :) Nyt oli sitten ikä ja pienet krempat alkaneet painaa niin paljon, että päätyivät nukutukseen :( Elmo löytyi pikkuisena pentuna kirjaston parkkipaikalta jonkun auton alta miukumasta, kun kaksi mun nuorempaa veljeä olivat näillä kummeilla hoidossa. Lehdessä ja radiossakin kai ilmoittelivat, mutta eipä noita yleensä kukaan kaipaile... Pikkuisena Elmo kiipeili mm. teltan seinää pitkin :) Oli meidän kaikkien kaveri.

No comments:

Post a Comment