Monday, April 18, 2011

Take a smile! Nappaa hymy!


Jonkun blogissa oli tää kuva (an-teek-si!! en muista kenen... Mutta googlettamalla tuo taas löytyi, useammasta osoitteesta) ja pakko oli toteuttaa positiivisuus-laputtelun hengessä. Tein vastaavan "ilmoituksen", johon kirjoitin myös suomeksi ohjeet ;) Jätin meidän rappukäytävän ilmoitustauluun päivällä. Iltaan mennessä ei yhtään hymyä ollut kadonnut, vaan eipä oltu siivottu poiskaan :D Saa nähdä, kuinka kauan pysyy paikoillaan. Hauskinta on ajatella, että moinen ehkä aiheuttaa ihmisissä fyysisen reaktion - nimittäin sen hymyn, vaikka laput jäisikin paikoilleen.

Isoveli on ollut erään folkmetalli-bändin (no sillain sitä yleensä kuvataan) basistia tuuraamassa ulkoisilla mailla nyt 12 viikkoa, huomenna (okei, tänään = maanantaina) tulee sitten Suomeen taas. Kuvittelisin, että mahtaa olla mukavaa nukkua kunnolla muutama yö putkeen... Pitkäperjantaina olisi keikka tossa Verkatehtaalla, mutta en tiiä oonko/ollaanko menossa ja millä porukalla. Pitäs päättää varmaan aika pian :D Lauantaina ne mölyääpi Nosturissa.

Joo niin, äänestettyä tuli - oma ehdokas ei päässyt, mutta puolue pärjäsi hyvin (ei persut). Se vaaleista. Äänestäminen sinänsä on aina jotenkin jänskää puuhaa, siinä tuntee semmoista (jopa) vastuuta, kun on sen lappusen kanssa kopissa. Sitten vaan leimauttamaan ja pudottamaan lipuke laatikkoon. Vaalikahvit (eli teet) on ehkä tärkein osa koko hommaa. Menin itse sinne suosikkikahvilaani, torin laidalle. Hyvin ehti istua ja tehdä sudokua ennen treenejä. Kevätaurinko lämmitti, plussaa oli kahdeksan asteen verran! Konsertti meni hienosti, yleisöä oli jopa mukavasti.

Sekavaa päivitystä taas, mutta menköön. Viime sunnuntain fyysiseen oloon verrattuna koivet on vähän paremmat (vaikka teinkin yhtä urakalla ja vieläpä kävelin paljon). Pohkeita tuli venyteltyä pitkin molempia tunteja, ehkä se vaikutti? Nyt on takareidet olleet kireinä, mutta muuten vaan semmoista pientä tuntemusta pitkin kroppaa, just sopivasti :)

Töitä neljä päivää, vähän kevennetysti tiistai ja torstai. Plus tiistaina Pitkästä Aikaa Suklaayhdistyksen maisteluihin - mennään Kaakaopuun suklaajätskejä testailemaan!

Pääsiäistä ja vapaita ja nukkumista odotellessa...

Perjantaina näin tämmöisen - sitruunaperhosen <3

2 comments:

  1. Aivan ihana ajatus :) itse varmasti nappaisin mukaani hymyn!

    ReplyDelete
  2. Nyt siellä on enää yksi hymy jäljellä :) Kivointa on, että sitä lappua ei ole siivottu pois! Hymyilyttää itseäkin :D

    ReplyDelete