Saturday, April 2, 2011

Tunti ilman tankoa

Uskaltauduin tänään siis reippaana alkeis-/keskitason tunnille, eri opekin oli tiedossa. Vakkaritunneilta tuttu rouva kertoi odotellessa session alkua, että niin, tässä salissahan ei oo tankoja ollenkaan :D Puolitoista tuntia keskilattialla oli hyvin mielenkiintoista. Oon kuvitellut, että mulla on hyvä tasapaino. No, ei kyllä näyttänyt olevan :D Mutta kivaa se oli. Perus-tankosarjat tehtiin, sitten jonkun verran sen ryhmän kevätnäytökseen tulevia osioita (ilman musiikkia). Pari hirmuisen kivaa hyppysarjaa on tulossa, ja mietinkin jo, että pitäskö koittaa ängetä siihen mukaan! Tehtiin myös diagonaalissa kaikenlaista, Amélien musiikkiin <33333 Piruetteja tehtiin vaan viidennestä ja tokasta, mutta sepä olikin kyllä mukavaa. Varsinkin kun tänään olin ihan supersurkea niissä :D Tein lopulta viimeiset toistot vaan tasapainoja, jotka kyllä sitten taas sujuikin jo.

Mietittiin kahden "meidän ryhmäläisen" kanssa, että olisi aika avartavaa välillä keskittyä vaikka puolet tunnista vaan piruetteihin... Teematunti siis :) Mutta saa nyt nähdä, mitä opettaja on keksinyt keskiviikoksi.

Tänään muuten pääsin tutustumiskertana ilmaiseksi ton tunnin. Sitten on vielä 3 korvauslippulappua käytettävänä, eli aika monta kertaa voin osallistua. Ja sen jälkeen ei sitten hirveästi olekaan jäljellä kertoja ennen näytöstä. Teemana siinä on kuulemma kukat. En tiedä, että ihan yleisestikö vai vaan tän tietyn ryhmän kanssa. Tulppaani- ja lumikellokäsiä vilahteli... :D

Aamu alkoi parin tunnin orkesteritreenillä, kaverin piccolo totteli aika mukavasti. Nyt sitten on jäljellä illan teatteri :) Pitää mennä maalaamaan nassu ja pukemaan kivat vaatteet.

No comments:

Post a Comment