Monday, April 4, 2011

Romeo must die

Pitkästä aikaa tulee katsottua ko. leffa, ihan ok edelleen. Huomaa kyllä, ettei täysin tuore tapaus, mutta eipä se nyt niin haittaa. Oli Helsinki-päivä pitkästä aikaa ja on aika lailla veto pois. Työt oli kuitenkin jeeeeeeeeeeees ja sateinen keli ei harmittanut, valoisaa oli vielä kotimatkallakin. Ja luin bussissa Pilvilinnaajokaromahti, jänskä on! Leffat (sekä teatteri-, että ns. sarjaversiot) on toki nähty, kaksi aiempaa kirjaa luettu. Tähän asti on ärsyttänyt tieto siitä, että Jenkkilässä puuhaavat omaa näkemystään ekasta osasta - no joo, ottaa aivoon edelleen. Ne ruotsalaiset leffat on kuitenkin menestyneet hyvin myös siellä mantereella. Daniel Craig on kelvollinen Bond, mutta ei se käy nyt laisinkaan Mikaeliksi. Nih. Ja se Rooney Mara on rumempi Lisbethin roolissa kuin Noomi Rapace... (Hyvin olennainen pointti! :D)

Täällä on jenkkiversiot roolitus nähtävänä -> http://www.imdb.com/title/tt1568346/

Tietenkin aion tän uuden kuvauksen sitten joskus nähdä, kunhan valmistuu. Ei utelias apina voi luonnolleen mitään :)

Ocean's 13 tuli katsottua (jälleen kerran) eilen. Aika huvittava yhteensattuma, että tänään se tuli telkkarista. Toisaalta helpotti valintaa, että kumman leffan katsoo (Romeo vai Ocean).

Tuntuu kun raskaus- ja vauvan syntymä-uutisia putkahtelisi jo melkein päivittäin fb:n ihmeellisessä maailmassa. Suloistahan se on, ja aika ihmeellistä aina vaan. En oo kateellinen itse lapsesta ja raskaus-/synnytyskokemuksesta ja äitiydestä muutenkaan, tai vanhemmuudesta. Mutta siitä oon, että näillä ihmisillä on semmoinen elämä, jossa jotain merkityksellistä tapahtuu. Tuli taannoin vuodatettua omaa asennoitumista aiheeseen "et-tiedä-mistään-mitään-jos-sulla-ei-oo-lasta", mutta pakko sitä on taas pyöritellä mielessä. Kampissa bussia odotellessa halusin, että olisi joku semmoinen oma miekkonen taas pitkästä aikaa, mutta bussissa istuessa olin kuitenkin tyytyväinen nykyiseen olotilaan. Ja vaikka nyt ei työrintamalla (opetus ja muusikkous) ole ihmeitä uutisoitavaksi, niin on kuitenkin tekemistä koko ajan.

Mistä nyt kuitenkin sitten taas kerran päästään siihen, että en taida lopulta olla kateellinen. Ja onhan mullekin jännä tapahtuma tiedossa heti kesäloman alkajaisiksi - nilkkaopereissön :D Toivottavastitoivottavastitoivottavasti koipi paranee sitten äkkiä, että pääsen kesätunneille danssailemaan.

Tänään oli aamulla kaikenlaista maanantaimeininkiä - eli raivostuttavaa säätöä, hihi... Viuhti herätti klo 5.15 ja sitten oli erilaisia kävelylenkkejä ja piskujen vahtaamista kylppärissä ja kiljumista (en minä) ja suihkupullolla jahtaamista (minä), valvomista n. 6.30 asti. Joku muu olisi ehkä jäänyt jalkeille, mutta väsytti niin älyttömästi, etten kyennyt. Kymmeneen asti sai koisia lisää :) Lähdin 10 minuuttia ennen bussin lähtöä automaatille kotoa, aiemmin on riittänyt ja reilusti. Nooooooooooooooh... Tänään siinä otolla oli neljä ihmistä ennen mua (1 koneella, 3 jonossa). Eka mamma poistui, keski-ikäisehkö nainen meni vuorollaan. Ja sillä kesti. Ja kesti. Ja kesti. Otti vissiin useammalla kortilla rahaa, kun aina vaan naputteli uusiksi ja jatkoi. Siinä vaiheessa kun mua edeltävä mies oli vuorossa, oli enää 2 minuuttia lähtöön. Kun sain rahat kouraan, hyökkäsin tuulispäänä (oli mulla kyllä pipo) korttelin toiselle puolelle - nähdäkseni, että bussi oli lähtenyt :D Paikallisvuorolla sitten rautatieasemalle ja junaa oottamaan. Juna kyllä tuli ajoissa ja siellä oli kivan näköinen poliisimiekkonenkin.... Mutta kun se on kalliimpi kun bussi :( Ja täällä kotokylässä toi paikallisliikenteen maksu on 3 euroa, eikä sisällä edes vaihtoa (no en mä tänään sitä tarvinnutkaan).

Taidan mennä lukemaan loppuun sen Larssonin, sitten unta kaaliin taas. Toivottavasti ilman samanlaista aamushöytä :P

Leffameininkiä
Lisää leffahenkeä!
Vähän eri fiilis :)
Ei enää ihan (maski)verissäpäin :D

No comments:

Post a Comment