Saturday, March 5, 2011

Dance shoes!

Something old, something new - tässä järjestyksessä! Kattelin Piruetin sivuilla noita Pineapplen kenkiä monta viikkoa, kunnes tässä hiljattain sitten rymäytin itseni kauppaan ja ostin moiset :) Odotan niitä kevään päiviä, jolloin asfaltti jo kunnolla näkyy (tai hiekkatie) ja voin tepastella noi jalassa :D

Ruudullinen vuori, varsi käännettynä. Pohja ei kauheesti näy, mutta se on pinkki!

Toinen puoli :)

No sitten sitä vanhaa. Kävin balettitunneilla ekaluokkalaisesta lukion ekan luokan loppuun ja nämä Capezion Contemporat olivat viimeiset kovakärkiset silloin. Tykkäsin aivan kauhiasti :) Nykyään jalka on niin erilainen, etteivät enää sovi. (Ja nää on kyllä aika "kuolleet" jo, kuten jopa minä itse huomioin :D)

(Nykyään myytävä malli on kuulemma muuttunut tästä aika paljon, oli puhetta Footlightin myyjän kanssa.)


Muutamat muutkin vanhat klopsottimet on vielä tallessa, täytyy dokumentoida omaksi iloksi joku päivä. Ihan ekat on olleet Freedin, tosin ei mitään hajua mikä malli. Sen valmistajan tossuja ei Suomesta taida kauhean hyvin saada nykyään. Sitten on ollu jotkut Gamban ja jotkut, joiden merkkiä en ees tiedä :D Ne ostettiin Intersportista tai jostain täällä Hämeenlinnassa (ja niistä tykkäsin vähiten). Ei siis kovin monia, mutta en ollutkaan mikään superduper-ballerina :P

Varastoista löytyy myös yhdet Tosi Vanhat, jotka on olleet äidin isosiskon. Niissä on aika ovelat kärjet päältäpäin, täytyy muistaa kuvata nekin.

Asiasta toiseen, Anaheim Ballet'n videoista löysin yhden, jossa on hyvä piruettiharjoitus (tai kaksikin). Täytyy ottaa kotijumppaohjelmistoon.

Nyt sen sijaan ohjelmassa on tiskausta kasapäin ja auringon ihailua ikkunasta!

No comments:

Post a Comment