Friday, March 18, 2011

Pepepeperrrrrjantai!

Musta on tullut niin mummu, ettei innosta muu kun kotona relailu. Mutta en ees (no just nyt ainakaan) tunne sen takia muuta kuin mukavaa oloa :D Parina männä perjantaina oon kylpenyt Lush-palleron kera, mutta tänään päätin siirtää sen ilon sunnuntaille.

Lorelailla on hullu lumivainu. Ja Roryn ja Loganin juttu on alkamassa, iih! :) (Tosin välillä Logan on mun mielestä kyllä aika ärsyttävä, varsinkin sen ilmeet.)

Huomenna on balettia! Joka päivä mieltä kaivelee, kun sitä on vaan 2 kertaa viikossa. Mutta kuulin keskiviikkona, että ainakin parina viime kesänä on kesä-heinäkuussa ollut jotain tunteja (maksetaan kerta-periaatteella tms.) ja olispahan Kiva, jos tänäkin vuonna olis. Pääsisi sitten vetreyttämään leikattua koipea hetimiten :) Juttelin myös ke tunnille mennessä open kanssa lyhyesti mun uusista kärkitossuista ja hän oli katsellut, että hyvältä vaikutti. Jei! Mihin liittyen - ne Eurotardin siniset silikoni/geelipehmusteet on ihanat! Ainakin mun varpaisiin :P Kärjessä on aika paksu kerros, mutta ei tarvii sitten lisätä sinne mitään. Ajattelin, että sitten kun on kintut vähän tottuneet taas meininkiin (ja oon jotenkin varoissani), hommaan myös ne ohuemmat. Voipahan sitten tehdä vertailua oikein urakalla.

Tähän väliin yksi ARGH!!! Taas toi dvd-kone tökkii...

Huomenna on tiedossa myös Helsinkiä, kaverin synttärihommaa. Mulla On VaateOngelma. Ansaitsisi ehkä toisen arghin, mutta säästetään niitä ny vähän. Täytyy kohta mennä tonkimaan kaappeja. Piti ensin tuunata jotain, mutta ei tässä ny enää oikein oo aikaa. Ja huomenna tunnin jälkeen pitää ehtiä suihkuun ja laittaa hiukset jne. Jaa niin joo, vois kattoo bussiaikataulun valmiiksi...

Kolme korvaustuntilippua olis ja sunnuntain Pilateksessa kuulemma tilaa. Ja sopii aloittelijallekin. HMM. Ehkä harkitsen :)

2 comments:

  1. Jos täällä ois tarjolla vain 2 balettia per viikko, mun aargh kuuluis sinne asti! Tosin käyn nyttenkin vain kolmena päivänä, mutta lisäilen tunteja huhtikuun puolessavälin. Siis tarjontaa on, huh :) Jos olet joskus tääl, niin että kerkiäisit tunneille, let me know!

    ReplyDelete
  2. Kommentoin tonne Kaulan lämmikettä-juttuun vielä kans :)

    Musta olis kiva päästä ihan vaan seuraamaankin jotain muuta tuntia. En varmaan kehtais osallistua kun alkeisiin :P Mutta katsellaan, josko joskus onnistuis tulla tunnille. Ilmotan sit kyllä varmasti :)

    ReplyDelete