Friday, July 29, 2011

Konsertti meni hyvin!

Yleisöä oli yli sata, siis 100!!! En olis ikinä uskonut. Heräsin viime viikon torstaina vieläpä ukkosmyräkkään, joka sitten iltapäivällä toistui. Viideksi menin keikkapaikalle, eli tänne treenailemaan - aurinko paahtoi taas täyttä häkää. Kivinen kirkko oli sisältä ihanan viileä ja upeampi kuin muistinkaan. Vaatteiden vaihto sujui sutjakasti ja ne uudet korotkin käyttäytyivät aivan kiltisti :D

Yleisöä alkoi valua paikalle jo puoli tuntia ennen konsertin alkua, wow! Menin vähäksi aikaa ite ulos, ettei huilu täysin jäähtynyt sisällä. Soittajasta puhumattakaan :P Kuulijoiksi saapui paljon tuttuja, vanhoja naapureita ja opettajia ja kollegoita. Ja tietty sukulaisia. Ohjelman kesto oli aika hyvin arvioitu, vajaa tunti siihen meni. Aplodit varsinkin lopussa oli suorastaan huimat! Sain kumartaa monta kertaa ja käydä backstagella ja tulla uudestaan pokkuroimaan :D Ja pääsin soittamaan sen encorenkin -> Maria Theresia de Paradis: Sicilienne (on myös Sicilianan ja ties minkä nimellä...).

Karonkoitiin sitten vähäsen äidin ja iskän tykönä, sukulaisia ja pari naapuria ja kaveria :) Ja paljon kukkia!!!

Perjantaina lähdin kaverin mökille Vehkajärven suuntaan, siellä saunottiin ja uitiin ja syötiin hyvin (mm. rapuja ekaa kertaa ikinä!) ja kaikkea muuta mukavaa. Sunnuntaina illansuussa ajeltiin samaisen kaverin kera Tampereelle heidän residenssiinsä, maanantaista tuli Särkänniemi-päivä ja tiistaista kaupunkikierros-päivä. Tiistaina illalla busseilin kotiin ja keskiviikkona toin kisun hoitopaikasta takaisin (oli siis äidin ja iskän tykönä). Ke oli myös baletti, joka oli oikein JEE. Lopuksi tehtiin kivaa 3-jakoista sarjaa, jonka sain kotona kirjoitettua muistiinkin. Tänään oli lounastelua ja kaupunkeilua toisen kaverin kera ja sitten kotona oleskelua - Stieg Larsson-kierros alkoi alusta viime viikolla, luku-sellainen siis. Tänään tosin löytyi kova kilpailija viemään huomiota, Gelsey Kirklandin elämäkerta (jonka oon kyllä lukenut, mutta siitä on jo aikaa). Ehkä säästelen sitä vielä kuitenkin :P Huomiselle (perjantaille) ei ookaan vielä ohjelmaa, mutta ehkä pyykit ja tiskit riittää sellaiseksi. Ja vähän kenties huiluiluakin. Who knows.

Nää koristi tarjoilupöytää :) Marimekon ihana kangas löytyi liinaksi.

Kaunis :)

Vaaleanpunaisia tertturuusuja ja valkoista hörsöä :)

Värikästä :)

Yksityiskohta.
Tällainenkin :)

Pitkä osa on huilu, sitten on ruusua ja muuta mukavaa :) Juuressa oli mustavalkoinen kisu-kortti Viuhtia kuvaamassa :D

Pinkkiä!
Close-up
Tämmöinen toiselta puolelta, orkideakin joukossa :)

Liljoja ja kuunliljan lehtiä :)No comments:

Post a Comment