Monday, July 18, 2011

Concert hair

I'm having a solo recital on Thursday, just for fun! Yay! Although there's a scary thing going on today: I have a sore throat :( It's not any better compared to morning, so I'm a bit worried... Also couldn't make it to Helsinki today to meet some ballet sisters, that's really disappointing :((( Sat at the hairdresser's from 9-12 am, then headed home.

Anyway, there's a new hair-do in town (my home) and I like it. Colors are quite the same as last Autumn, but different style and length etc. There'll be some kind of photo later.

***

Torstaina soolokonsertti, iiiiiiik! Ja tietysti heräsin tänään kurkku Jokseenkin kipeänä... :( Ei oo olo parantunut aamusta laisinkaan. Istuin kampaajalla 9-12 ja raahustin sen jälkeen kohti kotia. Ärsyttävintä koko hommassa on ehkä Kuitenkin se, että oli tarkoitus kampailun jälkeen suunnata Helsinkiin tapaamaan eräitä balettomaaneja. Eipä nyt sitten onnistunut :(((

Mutta siis, uusi päätyyli on nyt olemassa ja tykkään siitä. Samaa väritystä kuin vajaa vuosi sitten, mutta vähän eri mallilla ja määrällä. Myöhemmin pukkaan jonkunlaista kuvatustakin. Maybe.

***

Have to find the energy to train also today, tomorrow and Wednesday. And a bit on Thursday also. So no extra stuff/doing, only resting and playing, playing and resting. I like the programme that I chose, will publish it on Thu. It feels a bit too long, when I look at it on paper, but when I play, it's not. And I timed it, not too bad :) I kiiiiiiind of hope that no flutists come to listen, so it won't feel Too exciting and make me nervous... Since I Am going to play some "monumental" pieces. *hands sweating already*

Well, I'll do my best and that's enough. It's not an exam and there won't be any judges - except for myself, of course... ;D Keep your thumbs up!

***

Pitäs vielä löytää energiaa treenamiseen tästä päivästä keskiviikkoon, vähän torstaillekin. Ei siis ylimääräisiä hommia edes kokeillen, lepoa vaan ja soittoa, soittoa ja lepoa. Tykkään ohjelmasta jonka kokosin, julkistan sen täällä torstaina. Paperilla se näyttää vähän pitkältä, mutta soittaessa ja kellon mukaan (otin ajat jokaisesta kappaleesta) se ei ole... :) Tavallaan toivon, ettei sinne tulisi huilisteja kuuntelemaan, ettei jännittäisi niin paljon. Koskapa aion soittaa eräitä soolorepertuaarin "järkäleitä" (ei välttämättä mitaltaan, mutta henkiseltä arvoltaan). *kädet hikoaa jo valmiiksi*

Mutta parhaani teen ja se riittää. Kun kyseessä ei kuitenkaan ole tutkinto, eikä siellä ole lautakuntaa tai arvostelijoita - paitsi Minä Itse ;D Pitäkee peukkuja!

-> weheartit.com <-

No comments:

Post a Comment