Wednesday, June 1, 2011

Väsyttäääääääää

No nyt se loma sitten on. Vihdoinkin.

Viikko sitten nukuin vanhempien tykönä lääkepöhnää pois. Itse nilkkaoperaatio oli tosi nopea, vähän vajaat puoli tuntia! Plus tietysti alkuvalmistelu ja lopuksi kääreiden laitto. Samana päivänä sillä jalalla saikin jo sitten kävellä, tuntui kyllä vähän hurjalta. Leikkauksen jälkeisenä päivänä tein heti pari tuntia töitä, ettei jäänyt rästiin roikkumaan, samoin torstaina. Perjantaista sunnuntaihin meillä oli koulutusta Käpylässä, lisäksi perjantaina yksi kevätkonserttimeininki. Oli kyllä mukava tilaisuus, roudasin taas kukkia kovasti kotiin <3

Yksityiskohta yhdestä kimpusta, taitaa olla pioni? :)

Koulutus oli jälleen kerran mielenkiintoista, valmistauduttiin lähinnä heinäkuun alun tutkintoihin. Soittopuoli ei jännitä, opetusnäyte sen sijaan kyllä (opetettava kappale saadaan tietää vasta siinä tutkintotilanteessa). Ja haastattelukin... Huh. Mutta kyllä siitä on kahdesti jo aiemminkin selvitty, eli eiköhän tälläkin kertaa! :)

Sunnuntaina illalla hain kisun kotiin, oli viikon verran porukoilla hoidossa. Karvakasa kehräili kovasti ja nukuttiin makeasti (kuin oravaiset, hihi) maanantainakin yhteentoista. Nam, sanon minä. Tänään pidin sitten ne vihovihoviiiiiiimeiset tunnit, joten Nyt On ihan oikeastikin LOMA. Ja se saikku... Huomenna sitten lomatekemistä, eli pikkuveljen henkiseksi tueksi pääsykokeisiin Helsinkiin (paitsi että onneksi ei tartte ite osallistua, hahhaa). Torstai vapaaaaaaa (illalla varmaan leffaan) ja perjantaina kymmeneltä aamulla hakasten poisto koivesta.

Tätä kirjoittaessa haavat vähän äksyilee, joten meen kohta putsaamaan ihon ja vaihdan laput. Suihkussa saa käydä, mutta perjantaita ennen ei saa saunoa, kylpeä eikä uida. Panacodia ja buranaa välillä kipuihin, mutta varsinkin ensin mainittu väsyttää aika paljon. Ja nyt on jo ollut käveleminen melkein koko ajan ihan normaalin tuntuista, eli kyllä se siellä koko ajan paranee :) Balettiin vaan en kyllä uskalla mennä, ihan aikaisintaan ensi viikon keskiviikkona. Mutta jos haavat kiristää, niin ojentaminen on hankalaa. Eli sitten en mene. TYLSÄÄ.

Vaan nyt sitä kaikkein mukavinta puuhaa tähän loman alkuun, eli nukkumista :)

Neiti Viuhti tykkää myös kukista :)

No comments:

Post a Comment