Tuesday, June 14, 2011

Hupsankeikkaa!

Oli tullut eräs unohdettu keikkakorvaus tilille ja kas, päädyin erääseen henkkamaukkaan... Katselin ensisijaisesti mekkoja, mutta myös vähän treenivaatemeininkiäkin oli. Ylläripylläri :D Löytyi lopulta sekä että. Polvimittainen, hihaton "kukkaretonki" ensimmäiseen kategoriaan, pari toppia ja mikroshortsit jälkimmäiseen. Mekko oli n. 20 euroa, topit 4-6 ja shortsit 4 euroa. Ei siis paha :) Yksi topeista on melkein myrkynvihreä, shortsit kirkkaansiniset! Värivaihtelua kesäksi :) Yksi toppi on läpikuultava nude ja toinen harmaa. Haluaisin ruveta käyttämään niitä harjoituspukuja, mutta kun on semmoinen pieni ongelma nimeltään urheiluliivit. Niissä on leveät olkaimet, jotka sitten typerästi paistaa pukujen olkainten alta. Eli ei käy... Jonkun tunnin olin vahingossa tavallisilla liiveillä, mutta ne ei "pitäneet" kunnolla. Man, I feel like a woman näiden varustusten kanssa. Kokonaan ilman liivejä En voi treenata, ne pukujen vahvikkeet ei vaan riitä... Mut ehkä tässä jotain keksitään vielä :)

Samaisessa lafkassa oli edelleen eräitä höyhenin koristeltuja hiuspantoja, semmoisia kuminauhatyyppisiä (ei siis kovia muovisia). Tuli heti joutsenlammet ja muut mieleen. (p.s. En silti ostanut.)

Päivällä sain jonkun naisellisuus-boostin, kun oli roikkuvat korvikset pitkästä aikaa. Aika pienet ja tavalliset, mutta kukan muotoiset :D Oikein huvitti, miten niinkin vähällä vaivalla saa omaa oloa muutettua. Täytyy pitää mielessä siis.

Nyt koitan änkee tähän niitä pukukuvia, kun ei äsken meinannut onnistua. Ihme kökköilyä bloggerin osalta.

Tämmöinen on viininpunaisena (ei kovin tumma).

Sama yllättäen takaa :D

Tän mallinen mustikansinisenä. 

Ei oo noita saumoja edessä (ja muutenkin enempi kuten ylempi kuva), mutta takaa onkin enempi tän muotoinen, vähän ehkä v-mallisempi.

p.s. Eka puku siis Piruetin, toka Capezion. Ny petiin :)

No comments:

Post a Comment