Tuesday, June 14, 2011

Seuraava (keskeneräinen) ompeluprojekti

Bölee-hamosia olisi tarkoitus tehdä. Piruetista oon aikanaan kaksi hommannut, mustan ja viininpunaisen. Mutta ne on 19 euroa tsibale ja kangasta & satiininauhaa saa parilla kympillä neljään(!!!) vaatekappaleeseen. Käytiin tänään kaverin kanssa Eurokankaassa ja yhdessä käsityöliikkeessä, oli hirveästi valinnanvaraa väreissäkin :)

Piruetin malli on tämä ja samaan meinaan pyrkiä :D 

Ainoa hankala juttu on vaan se itse ompelu. Mulla ei ole saumuria, joten helman saaminen tasaiseksi on hankalaa. Täytyy katsoa, onko ohuempaa neulaa kuin se millä tavallisesti tulee suristeltua.

Niin joo, päädyin siis neljään kangaspalaan (valitettavasti Eurokankaassa on pakkojen lisäksi niitä palalaatikoita, köhköh...). Eka oli lööv ät först sait, eli Tumma turkoosi (tai petrooli). Enempi vihreä kuin sininen. Sitten on tummansininen, jossa on pieniä valkoisia palloja tiheässä (tai ehkä pitäisi sanoa niitä pilkuiksi), siihen tulee luonnonvalkoinen nauha (tohon ekaan tummanvihreä). Kolmas pala on melkein baby-vaaleansinistä, eli aika perinteinen väri loppujen lopuksi. Vähän tummempaa vaaleansinistä satiininauhaa siihen. Aluksi mulla oli noiden lisäksi yksi keväisen kirjava ja nudekin, mutta luovuin niistä, kun löyty vielä parempi (ja alennuksessa, hehee). Se kirjava on vaaleanturkoosilla pohjalla punaisia, violetteja ja punakeltaisia ruusumaisia kukkia ja vihreitä lehtiä :) Turkoosin nauhan kanssa tietty.

Kirjava kangas ei oo sifonkia, kuten noi muut, mutta tosi ohutta/kevyttä. Eiköhän siitäkin kiva tuu :) Nyt täytyy vaan mittailla noi ostetut hamoset ja vähän fiksata kaavantynkää (ainakin niihin "päätyihin"). Ja päästä leikkaamaan kankaat ilman kissan apua... (Mission Impossible IV) (tai V, jos siinä nelosessa on kerta Samuli Edelmann).

No comments:

Post a Comment