Friday, February 24, 2012

OMG, is she wearing Gaynors?!?

I do not own a pair of Gaynor Minden pointe shoes, but have to admit that the interest is huge. As we all know, they have their specific fitting system - and the whole Shoe is a unique design (material etc.). On the company's youtube-channel you'll find a series of videos introducing both shoe and fitting system. Some of the talk is clearly indicated to sales persons, but I found it all very informative as a possible customer.

Here's the introduction and first part of fitting (Getting started), below them links to the other 8 parts, a couple of minutes each. I recommend them all :)***

p.s. The headline of this post came from this Hilarious video :D Check out 2.46!

4 comments:

 1. Mä sovitin kerran Footlightin liikkeessä, mutta tossut eivät yhtään istuneet mun jalan muotoon. Ehkä isommassa liikkeessä rapakon takana olisi ollut parempi valikoima valmiita malleja. Silti en pitänyt tossujen istuvuudesta ja ulkonäöstä - siis mun jalassa.

  Se että tossuja ei voi käytössä muokata jalkaan on mulle ongelma. Oikea jalka on leveämpi ja vasen pidempi. Ei niin paljon että kannattais ostaa kahdet eri tossut (toimii harvoin käytännössä), mutta kuitenkin. Perinteisiä liima-pohjaisia tossuja pystyy tuunamaan paljon enemmän, ja ilman kaiken maailman lisäosia.

  Mutta. Jos GM:n tossuista löytyy omalle jalalle ja tekniikalle just se sopiva, niin sitten ehdottomasti kukkaron nöyrejä avaamaan! Tossujen kova hinta maksaa itsensä varmaan käytössä takaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oliko niillä FL:ssa samanlainen se sovitussysteemi kun noissa videoissa? Mä haluaisin ihan uteliaisuudestakin vaan mennä kokeilemaan :) Mulla on vasen jalkaterä vähän pidempi kun oikea, mutta varpaat ja se terä on samanlaiset molemmissa. Nilkka taas on vasemmassa vieläkin aavistuksen paksumpi, mutta kantapää onneksi aika samaa sorttia molemmissa.

   Sehän noissa olis myös, että jos löytyisi se just omaan jalkaan sopiva malli, pystyis tilaamaan ulkomailta (netistä) niillä spekseillä. On melkeinpä puolet halvempia... Mikähän siinäkin lienee syynä.

   Delete
 2. Hei hyvä postaus! Mä oon kuullut viime aikoina niin paljon kehuja Gaynoreista, että alan olemaan jo ihan valmista kauraa ostamaan sellaise itselleni - siis lähes aivopesty ;). No ei sentään, mutta hurjan kiinnostavat tossut kyllä ovat. Ja varmasti hyvinkin toimivat, jos löytyy omaan jalkaan sopivat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ihan super-luksusta olis päästä sovittamaan niitä niiden omassa myymälässä jossain ulkomailla, tosin sama pätee kyllä muihinkin merkkeihin... :D

   Delete