Thursday, February 24, 2011

Varvastelua

Joululoman aikana, tai oikeastaan sen jälkeen, meikäläisen sisällä on herännyt henkiin joku baletti-intoilija :D Oli se siellä melkein hereillä jo vuosi tai pari sittenkin, mutta nyt se on oikein elämöinyt. Luen melkein päivittäin jotain tanssiblogia (eniten paria suomalaista), selailen nettikauppoja ja haaveilen kaikenlaisista asusteista ja puvuista ja muusta sälästä, kuukletan kuvia. Ihan parasta :)

Maanantaina ostin vihdoin ne "klopsottimet", kuten itse asian ilmaisin fb:ssa. Etukäteen jo päätin, että ensisijaisena kauppana olkoon Footlight Helsingissä, kun sieltä aikanaan viimeiset aktiiviharrastustossut hommasin ja palvelu & popot olivat mainiot, jopa erinomaiset. Kävin ensin kyllä Piruetissa, mutta sieltä hommasin vaan "vähän jotain muuta"... (Piruetti-kirja, yksi viime kauden puku, 2 trikoot, yhden lahjuksen eräälle pikkuihmiselle. Köhköh.) (Niin joo, myös kaksi sifonkihamosta, mustan ja viininpunaisen! Saa nähdä, koska kehtaan niitä ruveta käyttämään.) Shortseja teki mieli, mutta myyjä oli kiireinen, enkä viitsinyt nopeaa kyselyä enempää ruveta jahnaamaan. Enkä jaksanu sinne jäädä sovittamaankaan...

Lounastus ystävän kanssa toi lisäaurinkoa päivään :) Käytiin Fasulla testaamassa keittobuffet ja oli mun mielestä kyllä hintansa väärti (8,80€). Kolmea eri keittoa sai vetää niin paljon kun massuun mahtui (otin kahta erilaista) ja tuoretta leipää oli paria erilaista. Keittojen päälle sai ripotella jotain siemeniä (en muista mitä) tai krutonkeja tai paahdettua sipulia, leivän kanssa oli voita tai yrtti(?)tuorejuustoa. Namnammmmmm! Juomana mulla oli vesi. Käytiin sitten teellä/kahvilla ja hyväskällä kahvila Lasipalatsissa, oivoivoivoivoivoi.... kun oli HYVÄÄ :P (...ja laihis tykkää hyvää joojoo.) Otin haudutetun Assam-teen kanssa daim-valkosuklaakakkua (joku tuorejuustomeininki, keksimurupohja). Ne kaikki paakkelssit näytti kuolettavan ihanilta.

Mutta siihen tossuasiaan! Parin tunnin (tai itse asiassa 3,5 tunnin) jutustelun jälkeen lähdin kohti Fredaa. Liikkeessä ei ollut muita, joten sain ihan rauhassa kysellä tyhmiäni ja sovittaa ja pähkäillä. Myyjä oli Tosi Mukava ja luulen, että ihan hyvät tossut lähti mun mukaan ;) Pehmitysprosessi on kyllä vielä ihan vaiheessa, mutta en oo ennen lomaviikkoa (joka on siis seuraava eli 9) menossakaan niillä mihinkään. Ja kun sitä mahdollisuutta klopsotteluun on niin vähän, niin ehtii siinä viikolla aina kotona pehmittyä niiden kanssa lisää...

Jokseenkin hankalaa tässä elämässä ja kenkien kanssa on se, että mun vasen jalka on melkein puoli numeroa isompi kuin oikea. Siis pituudeltaan - leveys ja muut aspektit on samoissa mitoissa. Tämä tilanne siis Ennen Suurta Kaatumista viime vuoden tammikuussa. Nythän se vasen on sitten vielä vähän isompi :/// Mutta sen mukaan ne tossut on kuitenkin aina otettava, eli tarttee varmaan kuroa oikean tossun kantapäätä vähän kasaan. Pohja on kuitenkin sen verran lyhyt, että ihan hyvin voi ottaa kantapäätä sisään.

En osaa noista tossuista niillä hienoilla termeillä puhua (shank, vamp, box ja niin edelleen), mutta eipä tuon niin väliä :P Käsitteet on kyllä hallussa noin merkityksensä puolesta, mutta vältän niiden käyttämistä, ettei tuu lipsahduksia ja väärinkäsityksiä.

Tässä vaiheessa kirjoittelua kello on sata (eli 1.22) ja mun on parempi painua petiin - niinkun väitin fb:ssa jo jokin aika sitten tekeväni. Illalla sitten lisäkihinää Niistä Tossuista <3 (Jotka on Capezion Glissé 102A:t.)

Hyvät yöt mulle :)

No comments:

Post a Comment