Friday, February 25, 2011

Tarjoilija, selässäni on lukko!

Tiistaina alkanut jumitus lapojen välissä selkärangan tienoilla ei olekaan nyt sitten lakannut laisinkaan. Mutta minäpä venyttelen ja verryttelen ja semmoista kaikkea, aamulla ehkä pirautan tohon lääkäriasemalle ja vähän kyselen. Ei se onneksi soittamista Estä, mutta ei kyllä helpotakaan. Onneksi "huomenna" (eli tänään pe) on vaan yksi oppilas, toka ja kolmas lähtevät jo päivällä hiihtolomareissuun.

Tekis kovasti mieli jäädä lauantaina varvastelemaan varsinaisen tunnin jälkeen, vaan koitanpa malttaa mieleni ja vaan kattella :P

http://www.capeziodanceeu.com/en/item_detailBC/2/Footwear/9/Pointe/S0000102/Glissé

Tossa ne ny on :) Kuminauhat puuttuu kantapäistä. Luulin ostaneeni joku aika sitten, mutta eipähän löytynyt. Perjantain Proggis täten olkoot se. Teiniuran aikana mulla oli aina kapeaa kumpparia noissa, nyt houkuttelis kyllä leveä enemmän. Ja tulipas tässä mieleen, että voisi käydä kurkkimassa, mitä ton läheisen murheilukaupan valikoimissa on balettiharrastajalle. Ainakin mainostavat, että Jotain on. Mutta totuus voi olla aika köyhä... (Niinkun meikäläinenkin maanantain hankintojen jälkeen. Hmm.)

Otin alkuillasta panacodin, kun toi selkä häiritsi sen verran. Tulihan siitä vähän vempula olo, mutta ei kyllä auttanut varsinaiseen ongelmaan. Jospas lauantain hikoilusessio taas auttaisi, niinkun keskiviikkonakin kävi.

Viikon päästä perjantaina olisi sitten pienenpientä soittokeikkaa - yksin. Aina vähän mälsää, mutta siitä saa rahaa ja se on jokseenkin Positiivista. Erään uunituoreen tohtorin karonkassa pitäisi elämöidä, ensin tervetulotaustamusaa (ah niin motivoivaa aina ;)) ja alkuruoan jälkeen varsinainen Esitys. Täytyy viikonloppuna miettiä kappaleet - ja Ehkä Vähän treenatakin?

Nyt suoriudun harjoittelemaan nukkumista. Toivottavasti se joku yläkerran naapureista ei tänä yönä 2.20 alkaen ala täyttää ammettaan. Kuten viime yönä.

Zzzzz....

No comments:

Post a Comment