Friday, May 6, 2011

Viikon verran vaikenemista

Viime viikonloppu meni koulutuksen parissa. Oli antoisaa, kuten aina. Perjantaina fiilisteltiin illalla vielä ystävän luona Viljamin ja Katin häitä, syötiin hyvää salaattia ja patonkia ja viralliset hääleivokset. Nam :) Lauantaina toisen ystävän kanssa päädyttiin Casa Largoon syömään (siihen Sokoksen alakertaan/katutasoon), eikä harmita. Ruoka oli ihan kamalan hyvää, otin maissikanaa ja lisäkkeeksi salaatin. Jälkkärinä sitruunatorttu marinoidun luumun kera. Aperitiivit suoritettiin vaaleanpunaisen kuohujuoman muodossa, ruokajuomaksi jotain luomuvalkkaria (s-korttietu, hihi). Lasipalatsin edestä lennähdys ratikalla Oopperalle ja näytöstä odottamaan...

Itse baletista mulla ei ole muuta sanottavaa, kuin että IHANA <3 Tai on muutakin, mutta nyt ei jaksa analysoida. Ehkä illalla sitten :) Tiina Myllymäki oli kyllä jotain niin käsittämättömän upeaa, että huh.

Sunnuntaina nukuin pitkään, kun kaksi edellistä yötä jäi Lyhyiksi. Luvattua räntäsadetta ei näkynyt, joten suoriuduin tohon naapurikortteliin = torille vähäksi aikaa katselemaan ihmisiä. Yo-lakki puristi sen verran kovaa, että päivän myöhemmällä ulkoistautumisreissulla sai jäädä kotiin. (Kysyin itseltäni jälleen kerran, että MIKSI en ostanut yhtä kokoa isompaa hattua... :D) Iskän kameravehkeistä eka runko pääsi kokeiluun, ja eka pieni objektiivikin. Tarvittiin kylläkin Joitain puheluita herra isälle, että käyttö pääsi alkamaan ja päättymäänkin onnellisesti, haha... Ensi kerralla oon jo sitten paljon viisaampi.

Black Swan on nyt sitten nähty myös. Vappupäivänä Bio Rexissä oli kaikki tavalliset leffat 5 euroa, ei harmittanut sekään :P Näytöksessä oli aika paljon vanhempaakin väestöä, pohdiskelin, että mitenkähän mahtavat hurjimpiin kohtauksiin reagoida. Vaikka mistäs sitä koskaan vieraiden ihmisten elokuvamakua tietää? Itse elokuvasta myöhemmin mielipidettä ilmoille. Hyvä juoni, Mutta... ;)

Työt tuli viikolla pakerrettua ihan hyvin tuloksin. Keskiviikkona oli balettitunnilla sijainen, mutta tykkäsin sarjoista kuitenkin. Vähän taivutti omaa pinnaa, kun osa porukasta ei oikein jaksanut keskittyä yhtä paljon kuin vakkariopen tunnilla. Ei ne sarjat olleet yhtään vaikeampia. Vähän vaan erilaisia. Tänään viikon lyhyin työpäivä, sen jälkeen ehkä siivousta ohjelmassa. Lauantaina molemmat böleetunnit, illalla big band -juttuja kuuntelemaan ehkäpä. Sunnuntaina visiitti äidin ja iskän tykö.

Tänään muuten paistaa aurinko ihan kunnolla :)

No comments:

Post a Comment