Thursday, May 19, 2011

Näytös!

Omia kuvia en kokonaisena tänne pistä, kun ne ei itseä miellytä :P Mutta meidän ryhmästä voin nyt aluksi laittaa tämän verran.

Sääret :D Mun on kolmas vasemmalta. Olis ollu ehkä hienompi, kun olis sovittu, että kaikki nimenomaan ojentaa nilkan tai sitten on varpaat reilusti lattiassa (niinkun noi mun). Nyt on sekalainen valikoima :D

Esitys meni hyvin. Ja se pari minuuttia meni niiiiiiiiin äkkiä! Paljon pidempään olisin viihtynyt siinä lavalla. Nyyh. No, joulun alla sitten seuraava kerta. Ja ensi keväänä.

Mun passé :D Ei kyllä paljon erotu, mutta siellä se on!
Tanssikeskuksen sivuilla on kuvia jo näytöksestä, mutta meidän jutusta vaan kolme - joista yhdessä vähän vilahdan :( Näyttää muuten näissä mun kameralla otetuissa ihan siniseltä toi hame. Se oli oikeasti violetimpi :)

Sain itsesäälikohtauksen, kun kattelin eilen otettuja kuvia koneelta. Ylimääräistä on edelleen, vaan en ajatellut, että se näyttäisi ihan semmoiselta... Mutta! Tänään aamulla vaaka näytti taas pikkuisen vähemmän, joten suunta on edelleen kuitenkin oikea. Ja kuuntelin illalla Ella Fitzgeraldia, joka oli melkoinen matami ulkoisesti - vaan lauloi aivan mielettömän hyvin. Nyt petiin, näkemään toivottavasti mukavia unia :)

2 comments:

 1. Hei Iepukka!

  Sun nilkassa on selvästi eniten asennetta! :)

  Teidän tyllihameet on hienot, oisit vain nähnyt mitä verhokankaita meillä oli viime vuonna päällä. Läpinäkyvää vaaleansinistä mustan aluspuvun päällä, ja vaaleanpunaiset sukkahousut. Huh. Mutta meillä ei saa olla erivärisiä tossuja näytöksissä, vaiks joutuis ostaan uudet..

  Se on muuten jännää miten nopeasti aika kiitää lavalla. Kaikki se harjoittelu yhtä hetkeä varten.. Mutta kyllä se on (yleensä) sen arvoista! Saatko näytöksestä jonkun dvd:n

  Mainittua ylipainoa ei näistä kuvista kyllä näe,mutta tiedän mitä tarkoitat. Kun näin ite omia viime vuoden näytöskuvia, teki mieli ottaa kuvankäsittely käyttöön heti :) Ja hartiat kuin painonnostajalla, huh.. Ja nyt mulla on päässyt paino taas pikkasen nousuun, sopivasti ennen kesää ;P

  Ella on ihana!

  ReplyDelete
 2. Kiitos :D Me otettiin pari kuvaa semmoisia baletillisimpia poseerauksia, mut ehdotin, että myös tämmöinen rennompi myös :)

  Samanlaiset tossut olis olleet kyllä kiva lisä, varsinkin kun vaan kahdella oli mustat. Tässä ehkä näkyy just se asenne, että ko. ryhmässä ei olla niin kovin tarkkoja kaikesta. Mikä on sikäli hyvä, että useampi sitten rohkaistuu mukaan, mutta toisaalta taas... Ite nautin siitä, että on nimenomaan tavotteita ja ihan sääntöjäkin, vaikka tää onkin "vaan" harrastamista. Ehkä se johtuu eniten omasta danssaustaustasta? :P Oli kyllä ihan älyttömän hauskaa nyhertää taas hiuksia kiinni ja suihkia lakkaa ja säpistä pukuhuoneessa :D

  Dvd pitäs pistää tilaukseen, ettei unohdu x) Syksyllä ne kai on sitten lunastettavissa. Muutama tuttu oli ollut katsomassa ja oli tykänneet, että meillä oli yhtenäinen meininki. Ootan kyllä kovasti muidenkin esitysten näkemistä, kun kerkisin verhoista nähdä vaan vilauksen edellistä.

  ReplyDelete