Thursday, September 16, 2010

Välipäivän vätystelyt

Tai siis, kipeänä ei ole mukavaa herätä. Näin kuitenkin kävi, joten tieto töihin ja lepoa... ...eli koneella on tullut vietettyä jo hyvä tovi. (Farmvilleä pakko pelata, hihii...)

Super-Säärystimille kuuluu sikäli hyvää, että eka on viimeisiä joustinkerroksia vaille valmis. Lanka ei ihan riitä 10 kerrokseen, kuten alareunassa, mutta eipä tuo nyt niin haittaa. Yksi kerä kuluu sopivasti per tekele. Puromainen lanka on edelleen i-ha-naa, mutta väri onkin ollut tummaa sävyä enemmän kuin kirkasta vihreää - mikä aluksi hieman harmitti, mutta kyllä toi kokonaisuus kelpaa oikein hyvin. (Langan nimi ja väri paljastettakoon sitten, kun tekeleet on ready.)

Viuhtipiuhtinen ihmettelee, kun oonkin kotona koko ajan. Kai se kohta jo hermostuu, kun ei saa rauhassa viettää hiljaiseloa :D

Viime jouluksi neuloin Baktuksia tavallisena ja pitsisenä muutaman, lahjapaketteihin päätyivät. Pistän niitä kohta tänne omana merkintänään. Itsellekin on tullut tehtyä pari, pitää niistä ottaa kuvat myös niin tulee arkistoitua.

Päivän kissakuva (sponsored by Anttilan dvd-kokoinen sihisevä muovipussi):

No comments:

Post a Comment